Kundeservice / Betaling
 
   > Aftale
 
 
 
Munhaus Design© 

BETALING

Når vi har modtaget din bestilling/ordre, vil du automatisk få fremsendt en ordrebekræftelse til den af dig oplyste e-mail.  
 
Betaling gennemføres på én af følgende måder:
 
Bankoverførsel 
 
Danske Bank
Reg. nr. 9877 Konto 4789574332
 

Dankort/Kreditkort via PayPal

Vælg "PayPal" som betalingsform for sikker betaling med både VISA/kreditkort og PayPal konto

Når du har bekræftet ordren bliver du overført til en sikker forbindelse (https side) inden du indtaster dit betalingskort (eller logger ind til PayPal) 

Vi får ingen oplysninger om dit Visa-kort eller kreditkort, men kun om at transaktionen er lykkedes så vi kan sende dine produkter.

Sikkerhed

Al data du sender i forbindelse med dit køb hos Smykke-univers.dk er krypterede (SSL), og det er således kun PayPal, der kan læse dem. Hverken Smykke-univers.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Risikoen for at nogen opfanger dine betalingsoplysninger er nærmest ikke-eksisterende. Ved at kontrollere dit kontoudtog fra banken, kan du altid sikre dig, at det er det korrekte beløb, der hæves.

Forbrugerrådet betragter det som sikkert at handle online.  Du kan læse mere om sikkerhed på internettet på Forbrugerombudsmandens hjemmeside www.net-tjek.dk

  

PayPal behandler betalinger sikkert for Smykke-univers.dk. Du kan

gennemføre betaling med nogle få klik.

 
Medmindre andet vedr. betaling ikke er aftalt med Smykke-univers.dk, annulleres ordren efter 3 hverdage. 
smykke-univers.dk  | munhausdesign@gmail.com