Kundeservice / Levering
 
   > Aftale
 
 
 
Munhaus Design© 

Levering

LEVERING

Alle ordrer vil - under normale forhold - blive afsendt 1-3 hverdage efter at betalingen er modtaget.   Ved special bestillinger (varer/størrelser, der ikke er at finde på vores webshop) og ved udsalg, ferie og lignende, kan leveringstiden være længere.  Du vil i givet fald blive informeret herom pr. mail, ligesom det vil fremgå på forsiden af hjemmesiden.  
 
Levering i Danmark Smykke-univers benytter Post Danmark som fragtfirma, og forsendelser til danske adresser koster kr. 25.- og sendes som brev. Ved køb over kr. 300,00 leveres varerne portofrit – dvs. gratis. Undtagelsesvis sendes større ordrer med Post Danmark pakkepost med tilhørende track and trace nummer, der tilsendes til den af dig oplyste e-mailadresse. Varerne sendes ikke pr. efterkrav.  
 
Levering til udlandet Smykke-univers leverer gerne til udlandet. Ønsker du leveret til adresser uden for Danmark, så kontakt os venligst, så finder vi en løsning.
 
Ikke afhentede pakker/forkert oplyst adresse Hvis du ikke afhenter din pakke på posthuset inden henlæggelsesfristen udløber, og pakken herefter returneres til os, vil vi meget gerne fremsende din pakke til dig igen - dette dog mod betaling af fragtomkostningerne. Det samme gælder, hvis du er kommet til at oplyse en forkert adresse. Smykke-univers er ikke ansvarlig for at varerne kommer frem, hvis de er afsendt til en forkert oplyst adresse.
 
   
 
smykke-univers.dk  | munhausdesign@gmail.com