Kundeservice / Ombytning/Returnering
 
   > Aftale
 
 
 
Munhaus Design© 

OMBYTNING/RETURNERING

Har du handlet en vare hos Smykke-univers, og skulle du alligevel fortryde dit køb, har du naturligvis 14 dages fuld retur- eller ombytningsret fra den dag Post Danmark første gang afleverede eller forsøgte at aflevere varen til dig.
Ved returnering skal du huske at vedlægge en udfyldt fyldestgørende returseddel, samt evt. kopi af evt. forudgående korrespondance mv. til identifikation af dig. Porto i forbindelse med returnering skal du selv betale. Ønsker du en anden vare i stedet, skal dette fremgå af retursedlen, hvorefter denne vare sendes til dig -du bedes venligst vedlægge DKK 8,00 i frimærker. 
 
Bemærk, at vi kun tager varen retur, hvis varen returneres i samme stand, som du modtog varen i. Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, så den ikke bliver beskadiget under returtransporten. Ses der tegn på, at mærkaterne på varen har været forsøgt fjernet eller er helt fjernet, anses varen som været taget i brug og kan derfor ikke byttes eller returneres.  
 
Bemærk, at bestillings- og udsalgsvarer ikke kan returneres, med mindre andet er aftalt.   Når vi har modtaget din returvare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi fremsende den nye vare, du i stedet ønsker.   
 
Returvarer og returseddel skal sendes til:    
S.Univers
Prangerager 21
7120 VejleØ
 
Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller varer sendt med et fragtfirma. Returnerer du en vare, sker dette for egen risiko.   
 
Reklamationsret Eventuelle mangler eller fejl på en vare skal påberåbes i rimelig tid efter , at du har opdaget manglen, eller fejlen ytrer sig. Det er din pligt at angive- og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en mangel eller en fejl, skal du straks rette henvendelse til os. Du har selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at fejlen/manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produkterne, slidtage eller skadeforvoldende adfærd. JVF. smykkepleje
 
   
 
     
 
smykke-univers.dk  | munhausdesign@gmail.com